Cautare

61490 de rezultate pentru "primarul din piatra neamt" (5.39 secunde)
Echipa feminina, antrenata de Bertholt Vasuica si Pusa Dina, intalneste formatia CSM Bucuresti, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 13-a din Divizia A1. ... Celelalte partide din aceasta etapa: ... Partida VC Unic LPS Piatra Neamt - CSM Lugoj s-a disputat ieri, dupa inchiderea editiei.
Dupa victoria din 21 ianuarie de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, antrenorul voleibalistelor de la SCM-U Craiova, Berti Vasuica, declara: ... Oltencele au disputat de atunci trei partide, cu CSM Bucuresti, Tomis Constanta si Unic Piatra Neamt, si le-au pierdut pe toate.
"Bomba sexy" a lui Villadsen ' Portarul Ceahlaului si-a surprins colegii cu noua lui cucerire Portarul danez al moldovenilor si-a uluit colegii de echipa cu noua sa cucerire, o blonda superba din tara natala. Thomas Villadsen e pe cai mari din punct de vedere sentimental.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Un an de la tragedia din Spitalul Piatra Neamt: Amintirile nu dispar, durerea ramane
Pacientii din Piatra Neamt sunt nevoiti sa mearga zeci de kilometri distanta, pana la Roman pentru un Computer Tomograf.
Eu cred ca exista cel putin pentru 7,4 milioane de romani, pentru toti cei care din 2012 in continuare cred in noi.
Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
La sfarsitul saptamanii trecute, la Piatra Neamt a avut loc o intalnire a Ligii Alesilor Locali, intalnire la care a participat si consilierul judetean PNL Victor Manea.
Un numar de 80 de statii de transport public vor fi modernizate la Piatra Neamt, cu o investitie de peste 4,8 milioane de euro.
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
Candidatul PSD la prezidentiale Mircea Geoana a declarat astazi, la Piatra Soimului, ca are contacte cu "mai-marii acestei lumi", ceea ce l-ar ajuta pentru discutiile, in calitate de sef al statului, cu liderii mondiali in ceea ce priveste atragerea de investitii.
Anul trecut, cand Maia Morgenstern a fost numita director interimar al Teatrului Evreiesc de Stat din Capitala, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a promis ca Primaria Municipiului Bucuresti va incepe demersurile pentru schimbarea denumirii Teatrului Evreiesc. Iata ce declara atunci primarul general:
Facut din granit albastru, Ghidul de piatra din Georgia este menit sa reziste testului timpului si sa comunice cunostinte filosofice, politice, astronomice etc. Este compus din patru blocuri de piatra mari, care contin 10 reguli de viata in 8 limbi: ... Piatra din centru are doua caracteristici speciale:
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. La sfarsitul lunii iulie, procurorii din cadrul Parchetului Gorj au inceput urmarirea penala impotriva Elenei Mosor, primarul comunei Alimpesti.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a. ... si pana in prezent, nu am primit nici un raspuns din partea lor.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a. ... si pana in prezent, nu am primit nici un raspuns din partea lor.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
La reamplasarea statuilor a fost prezent si primarul general Sorin Oprescu. ... De noua imagine a centrului Capitalei se vor ocupa trei tinere arhitecte din Italia, Elvetia si Romania care au si castigat concursul de solutii organizat de municipalitate pentru amenajarea pietei.
CANALUL BUCURESTI-DUNARE poate fi un PRIM PAS in dezvoltarea bazinului dunarean Realizarea CANALULUI BUCURESTI-DUNARE cu extensie spre Giurgiu-Ruse ar putea fi un PRIM PAS in dezvoltarea bazinului dunarean cu implicarea institutiilor publice din Romania si din Bulgaria, a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, la Consiliul Oraselor si Regiunilor Dunarene de la Viena.
google-analytics.com